Palvelumme kuinka voimme palvella?

Hummerista saat hyvän kodin kotisivuillesi!

Emme ole niinkään palvelintilan tarjoaja, vaan haluamme helpottaa toimintaasi palveluidemme avulla.

Palvelinpuolella yhteistyökumppanimme on Planeetta Internet Oy, ja tarvittaessa sivustosi laajenee juuri niin paljon kuin on tarpeen sujuvan toimivuuden varmistamiseksi. Sivustosi ovat turvassa nykyaikaisessa paloturvallisessa palvelinhuoneessa ja varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti kerran vuorokaudessa. Peruspalveluun kuuluu levytilaa 2 Gt.

Hinnasto

Levytilan lisäys

5€ /500Mt

Exhange sähköposti ja kalenteri katso täältä
Verkkotunnus (fi, com, net, org, info) 20€ /vuosi
Tietokanta 5€/kk /kpl
Sivujen suojaus salasanalla (Intranet / Extranet) 10€/kk
Sisällön tuonti vanhoilta sivuilta 10€/kpl
Unohtuneen käyttäjätunnuksen/salasanan palautus 15€
Tiedostojen palautus varmuuskopiosta, minimiveloitus 1 tunti 115€ /h
Muut työt tuntiveloituksella, minimiveloitus 30 min 85€ /h
Maksuhuomautus 10€
Sertifikaatit Kysy
Kaikki hinnat ovat verottomia  

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Näyttävät asiakaskirjeet helposti

e-kirje palvelu on tehty Sinulle helpoksi. Me hoidamme kaikki tekniset työt ja huolehdimme, että viestisi ovat aina näyttäviä ja toimivia. Kaikki tämä hoituu silti edullisesti ja nopeasti. Suunnittelemme yrityksesi ilmeen mukaisen kirjepohjan, jonka muokkaamme aina lähetettävän kirjeesi aiheeseen sopivaksi. eKirje-palveluun perustetaan tilaajalista joka on vain sinun käytössäsi. Järjestelmä huoltaa listaa automaattisesti ja merkitsee mm. vanhentuneet osoitteet jotta niihin ei enää lähetetä viestejä. Noudatamme eKirje-palvelussa suoramarkkinoinnista säädettyjä pelisääntöjä. Huomioithan että osoitteiden ostaminen tai Internetistä kerääminen ei ole sallittu.

eKirje-palvelu on edullinen

Maksat vain lähetetyistä viesteistä 3 snt / viesti. Näin esimerkiksi uutiskirje 1000 vastaanottajalle maksaa vain 30€ + alv, ja me vielä rakennamme kirjeen puolestasi! Palvelun käyttöönoton yhteydessä veloitamme 150€ + alv, joka on kokonaisuudessaan käytettävissäsi palvelun maksuun. Tämä siksi, että ottaessasi palvelun käyttöön teemme sinulle räätälöidyn kirjepohjan, perustamme palveluun sinulle tilin ja luomme sivustollesi lomakkeen, jolla voit kerätä osoitteita suoraan palveluun (tilaa uutiskirje -lomake).

Tilaat eKirjeen näin:

  • Lähetä meille teksti ja kuvat jotka haluat kohderyhmällesi viestittää. Tarvittaessa haemme lisähinnasta laajasta kuvapankistamme kirjeesi aiheeseen sopivat kuvat. Muokkaamme kuvat puolestasi kirjeeseen sopivaksi.
  • Lähetä meille osoitteisto jonne haluat kirjeen lähtevän. Luomme ensimmäisellä kerralla palveluun tilaajalistan ja liitämme haluttaessa sivuillesi lomakkeen, jolla asiakkaasi voivat tilata uutiskirjeen. Autamme myös Sinua kartuttamaan tilaajalistojasi tekemällä sivustoosi lomakkeen jolla asiakkaasi voivat liittyä listalle.
  • Teemme mallikirjeen aineiston pohjalta ja hyväksytämme kirjeen Sinulla ennen lähetystä
  • Lähetämme uutiskirjeen ja toimitamme Sinulle raportin.

eKirje palvelun hinnasto

Ensimmäinen uutiskirjepohja (edellyttää lähetyskrediittejä 150 € arvosta)

0 €

Uutiskirjeen rakentaminen 0 €
Uutiskirjeen lähetys 3 snt / viesti
Uutiskirjepohja (palvelussa voi olla useita kirjepohjia) 150 €/ /kpl
Uuden osoitteiston teko 15 € / kpl
Osoiteiden tuominen / vieminen tietokantaan (.xls, .csv) 15 € / kpl
Omat tunnukset palveluun (sis. 3 osoitteistoa) 40 € /kk (3kk sopimus)
Unohtuneen käyttäjätunnuksen/salasanan palautus 15€
Sähköpostiosoitteiden hankkiminen Kysy
Muut työt tuntiveloituksella, minimiveloitus 30 min 85€ /h
Maksuhuomautus 10€
Kaikki hinnat ovat verottomia  

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Kun haluat tietää mitä asiakkaasi ajattelevat!

Kyselyt.net on palvelu, jossa teemme sinulle haluamasi kysymykset sähköiseen muotoon. Kyselyt.net -palvelu tuottaa selkeät raportit käyttöösi. Palvelu soveltuu niin tutkimusten kuin pienempien kyselyjen tekemiseen. Yleisin käyttötapa Kyselyt.net -palvelulle on asiakaspalautteiden kerääminen, ja erilaisten kilpailujen sekä kertaluonteisten asiakastyytyväisyyskyselyiden tekeminen. Palvelussa voi toteuttaa kyselyt avoimen linkin kautta, tai lähettää kyselyt sähköpostiuosoitteisiin. Sähköposteihin lähetetyt kyselyt ovat henkilökohtaisia ja näet ketkä ovat vastanneet. Voit tarvittaessa muistuttaa vastaamisesta. Tämäkin palvelu hoituu kauttamnme.

Kyselyt.net -palvelun lomakkeet sunnitellaan yrityksesi brändin näköiseksi.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Jos sinulla ei ole aikaa tehdä ja miettiä kotisivuillesi sisältöä

Anna meidän tehdä se. Voit antaa ohjeet ja luomme kotisivuillesi sisällön ohjeidesi mukaan, tai tutustumme alaasi ja kilpailijoihisi ja teemme sivuston näkemyksemme perusteella. Mietimme myös miten voit kehittää palveluitasi ja saada toimintasi paremmin näkyväksi.

Palvelun hinta 85€ / tunti (alv 0€). Minimiveloitus on 30 minuuttia. Annamme kokonaishinnasta aina arvion, jossa yleensä myös pysymme. Voimme myös tulla kuvaamaan paikan päälle ja ottaa kotisivuillesi tarvittavat kuvat.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Tilaa uutiskirje

Lähetämme muutaman kerran vuodessa tarjouksia palveluistamme.