Yritys HummeriWebDesign Oy

HummeriWebDesign Oy

Hummeri on vuonna 2004 perustettu yritys, jonka tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkailleen kaikissa heidän sähköisissä palveluissaan. Teemme parhaamme, jotta ymmärtäisimme asiakkaidemme tarpeita mahdollisimman hyvin. Olemme pitäneet kulurakenteemme pienenä, ja näin voimme tarjota palveluitamme edullisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme myös tunnettuja nopeasta palvelustamme, saamme tarvittaessa asiat hoitumaan tunneissa.

Pääsääntöisesti emme suunnittele kotisivujen ulkoasua,sen meille tekee mainostoimistot. Teemme tästä kuitenkin joskus poikkeuksia, olkoon siitä esimerkkinä nämä sivut.

Uusi edullinen kotisivupalvelumme pohjautuu huolella suunnitelullille alustoille, jotka nopeuttavat sivuston tekemistä.

 

Tilaa helpot ja edulliset kotisivut NYT!    »

 

Hinta-laatusuhde

Pelkkä hinta ei ratkaise, oli se sitten halpa tai kallis. Tärkeintä on, että asiat hoituvat hyvin, ja juuri tässä haluamme vilpittömästi auttaa sinua.. 25 eurolla kuussa ja saat modernit kotisivut yritykselle ja erinomaisen yhteistykumppanin. Hinta sisältää myös mobiilisivut.

 

Kotimainen

Kaikki laitteistot ja data ovat Suomessa. Kotimaisuus on monelle yritykselle tänä päivänä yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun valitaan datan säilytyspaikkaa.

 

Helppo

Kuuntelemme asiakkaitamme jatkuvasti ja pyrimme käyttämään tekniikkaa niin, että se helpottaa molempien osapuolten työtä. Emme käytä valmisohjelmia, kuten Wordpressia tai kotisivukoneita, koska monet pitävät niitä liian vaikeina. Jos jokin asia ei onnistu sinulta, me teemme sen puolestasi.

 

Joustava

Kuuntelemme ongelmiasi ja pyrimme ratkaisemaan niitä. Tekniikka ei ole meille itseisarvo, vaan pyrimme säästämään sen avulla aikaa ja rahaa. Toisinaan asiat hoituvat parhaiten ilman monimutkaista tekniikkaa.